четвер, 28 лютого 2019 р.

Бінарний урок «Віртуальна подорож»

     28.02.2019р. учитель англійської мови Макаренко А.В. та вчитель інформатики Кукулевська О.С. провели з учнями 6-А класу бінарний урок «Віртуальна подорож». Метою уроку було розвивати критичне мислення, пам'ять та увагу, розвивати пізнавальну активність, удосконалювати усне продукування англійською та активізація лексики. Діти переконались що подорожувати можна не тільки потягом, автобусом, машиною, пішки але й не виходячи з класу, за допомогою Інтернету.  
       Погодьтесь, вислів «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути» актуальний і зараз. Екскурсія до музею – це не лише спосіб проведення вільного часу, а й дієвий засіб популяризації навчання, науки та культури. Не всі, на жаль, можуть відвідати найкращі музеї світу (це дорого, потребує багато часу та може завадити навчальному процесу). Але завдяки розвитку сучасних технологій, відвідання найкращих музеїв світу стало реальністю. Для цього треба мати лише гаджет та доступ до Інтернету! Учні разом із вчителями відвідали 7 атракцій, у тому числі Музей відкриттів у Ньюкасл-апон-Тайні (Велика Британія), Музей музичних інструментів у Хамамацу (Японія), Національний музей антропології (Мехіко), Національний музей Кореї, Версальський палац (Франція) та ін.. У результаті подорожей, учні зробили звіт - мозаїку із карток з лексичними одиницями. Таким чином вони поділилися з однокласниками інформацією про цікавинки, які вони побачили протягом екскурсій. 
      Домашнім завданням було здійснити за наданим посиланням віртуальну подорож одним з музеїв України та написати електронного листа до друга англійською мовою про цю подорож.











Немає коментарів:

Дописати коментар