вівторок, 12 червня 2018 р.

Духовно-пізнавальна мандрівка педагогів школи

     12.06.2018 року педагоги СЗШ № 40 здійснили духовно-пізнавальну мандрівку до містечка Глиняни Львівської області. В першу чергу подорож містила в собі прощу до місцевого храму Святого Миколая, де знаходиться чудотворний образ Розп’яття Ісуса Христа. Учителі в молитві під час Святої Літургії склали подяку Господу біля чудотворної ікони за успішно проведений навчальний рік, попросили Божої благодаті для себе і своїх родин, приступили до Святої Сповіді та прийняли Святе Причастя, отримали благословення Господнє. 
         Другою частиною мандрівки було відвідання НВК «Мозаїка», де підготовлена ретроспективна художня виставка «Сторінки історії глинянського килима» та участь у майстер-класі з виготовлення килимів, яка принесла масу задоволення та естетичної насолоди від творіння людських рук, адже Глиняни – батьківщина килимарського ткацтва і відродження давніх ткацьких традицій стоїть тут на порядку денному. На завершення подорожі педагоги відвідали «Історико-краєзнавчий музей у м. Винники» біля Львова, де ознайомилися з історією містечка та діяльністю його видатних мешканців. 
         Так, з духовним піднесенням, пізнавальним осмисленням та отриманням певного практичного досвіду у традиційних промислах наших предків завершився наш насичений і плідний навчальний рік, і от, вже незабаром розпочнеться відпускний відпочинковий період, який також обіцяє бути цікавим та розмаїтим. Гарної всім відпустки і чудового відпочинку, щоб з новими силами приступити до нового навчального року, нових відкриттів та творчих починань!










У виставкових залах НВК "Мозаїка" у  м. Глинани









Майстер -клас з килимарського ткацтва









У  "Історично-краєзнавчому музеї у м.Винники"






Немає коментарів:

Дописати коментар