вівторок, 20 лютого 2018 р.

Вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні у школі

19 лютого 2018 року - вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні учнями СЗШ № 40 під час загальношкільної лінійки: хвилина мовчання, слова пам`яті та подяки героям, гімн України, з якого починався і закінчувався день на Майдані у 2013-2014 роках... 
20 лютого, у День пам`яті Героїв Небесної Сотні, учні запалили свічку пам`яті, підготували виставку стіннівок про Героїв Небесної Сотні з Львівщини. Також була проведена конференція для старшокласників присвячена трагічним подіям січня-лютого 2014 року на Майдані у Києві та пройшла презентація збірки "Львівські лицарі Небесної Сотні", матеріали для якої готували учні нашої школи. А ще, учні кожного класу під час виховних годин вшановують пам`ять новітніх героїв української історії, адже, Герої не вмирають... і їх ми всі пам`ятаємо.
Учні початкової школи також вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні. 20 лютого у 3-А класі учителем Фединяк Н.М. була проведена година пам'яті "Герої не вмирають", під час якої діти переглянули відео про події часів Майдану, декламували вірші про подвиг Небесної Сотні.
















Немає коментарів:

Дописати коментар