пʼятницю, 2 лютого 2018 р.

Допомога пернатим від учнів початкових класів




Протягом тижня  (29.01- 02.02.2018 р.) учні початкових класів працювали над обговоренням теми: "Як живеться вам, птахи, на вершечках дахів?". Цікавим змістом були наповнені уроки літературного читання, природознавства, сталого розвитку, де діти розповідали цікаві факти про пернатих друзів, декламували вірші, загадували загадки, малювали малюнки, вчилися допомагати птахам взимку - розвішували годівнички.
Пленерний  бінарний урок з природознавства та фізичної культури  у 1-А класі, на якому учні здобуті на уроках теоретичні знання про допомогу пернатим, мали можливість втілити на практиці, провели учителі Бернацька З.Б. і  Вуйцік Х.І. Такому уроку передувала підготовка, яка містила у собі ознайомлення з перелітніми і осілими птахами, розігрування театральної сценки про невдале гостювання Журавля у Лисички, допомогу батькам у майструванні годівничок. Діти з радістю дарували чудові домівки пернатим друзям і пташки з вдячністю прилітали та гостювали у них..
Інтегрований урок  зі сталого розвитку, природознавства, літературного читання та образотворчого мистецтва "Наші пернаті друзі" у 3-А класі провела учитель Фединяк Н.М..
Пленерний урок зі сталого  розвитку "Допомога птахам взимку" у 3-В класі був проведений учителем Пономарьовою М.О..

Учнями 2-В класу разом з учителем  Яковенко О.В., на уроці природознавства було проведено роботу над проектом "Пташина їдальня". Діти розповідали про зимуючих та перелітних птахів, розгадували ребуси, шукали відповіді на тематичні загадки. Поряд з тим діти вчилися допомагати пташкам взимку, коли їм дуже важко знайти собі корм і часто вони гинуть від голоду та  холоду. Разом з батьками учні виготовили годівнички, які були розвішані під час екскурсії у зимовому парку. Учні наповнили годівнички пташиними ласощами. Таким чином, діти стали ближчими до природи та чуйнішими до братів наших менших.
Допомогти пернатим вижити у суворих умовах холодної зими взялися також і учні 2-А класу, які разом з батьками виготовили чудові годівнички та разом з учителем Микієвич І.В. розвішали їх на деревах у шкільному скверику, куди прилітають пташки у пошуках поживи.











Пленерний  бінарний урок з природознавства та фізичної культури  у 1-А класі про допомогу пернатим. Учителі: Бернацька З.Б. і  Вуйцік Х.І.



    


Інтегрований урок  зі сталого розвитку, природознавства, літературного читання та образотворчого мистецтва "Наші пернаті друзі", 3-А кл.Учитель: Фединяк Н.М..





Пленерний урок зі сталого  розвитку "Допомога птахам взимку" у 3-В класі. Учитель: Пономарьовою М.О.






Ознайомлення з перелітними і осілими птахами учнів 1-А класу, розігрування театральної сценки про невдале гостювання Журавля у Лисички.






 






Робота над проектом "Пташина їдальня"  учнями  2-В класу 
з учителем Яковенко О.В.



  
  





Допомога пернатим  від  учнів  2-А  класу

Немає коментарів:

Дописати коментар