четвер, 4 січня 2018 р.

Удосконалення педагогічної майстерності

У школі зимові канікули. Учні насолоджуються відпочинком, а в той же час, учителі  творчо і натхненно працюють над удосконаленням своєї педагогічної майстерності. 2 – 4 січня 2018 року відбулися засідання усіх методичних об'єднань СЗШ №40, на яких обговорювалися такі питання: використання інноваційних технологій навчання на уроках з метою активізації пізнавальної діяльності учнів; підсумки роботи з обдарованими дітьми; плани роботи на ІІ семестр 2017-2018 навчального року. 3-4 січня педагоги школи брали участь у семінарі-тренінгу "Використання можливостей додатків Googlе в освітньому процесі". Це було друге заняття з серії навчального проекту школи "Використання ІКТ в освітньому процесі".




     
   


Засідання методичного об`єднання учителів фізкультури, основ здоров`я, трудового навчання



Засідання методичного об`єднання учителів іноземної мови
Під час зустрічі були проаналізовані результати ІІ туру олімпіад з англійської та німецької мов,
уточнений та доповнений план роботи шкільного методоб’єднання на ІІ семестр 2017-2018 н.р. Також відбувся обмін досвідом щодо проведення пленерних, інтегрованих та музейних уроків. Вчителі, які вже скористалися можливістю проведення таких уроків, зазначили, що після проведення нестандартних уроків зацікавленість та мотивація учнів до вивчення іноземних мов зростає.

 



Засідання методичного об`єднання учителів української мови та літератури

 



Ознайомлення учителів під час семінару-тренінгу   із можливостями додатків Google та їх використання в освітньому процесі 



Немає коментарів:

Дописати коментар