понеділок, 13 листопада 2017 р.

Участь у проекті "Навігатор по етикетках"


      Вивчаючи предмет "Основи здоров'я", учні 6-их класів СЗШ № 40 під керівництвом учителя Іваницької О.М. мають змогу протягом семи уроків знайомитися з вимогами до правильного харчування підлітків. Наша школа приймає участь у проекті "Навігатор по етикетках", для реалізації якого всі 97 шестикласників отримали робочі зошити.

      Під час першого уроку школярі ознайомилися із принципами здорового харчування та вибором якісних і корисних продуктів, вчилися правильно читати етикетку та розуміти інформацію, яку на ній розміщено, вибирати серед товарів якісні, а не піддаватися впливу реклами.
      На другому уроці учні ще раз пригадали основні поживні речовини та вчилися розподіляти харчові продукти на сніданок, обід та вечерю і осмислено споживати корисну їжу.
      Третій урок надзвичайно потішив наших шестикласників. При вивченні теми "Хліб та його значення в харчовому раціоні школяра" кожен учень під час уроку мав змогу посмакуватим пшеничним (батон сихівський) та житнім (Львівський заварний з соняшником на заквасках) хлібом від Львівського хлібозаводу №5. Учні порівняли смакові та поживні властивості хлібів, вивчили склад хліба і хлібобулочних виробів.
    Під час уроків учні отримали багато нової та корисної інформації, що дозволить їм обдумано вибирати харчові продукти та дбати про своє здоров'я.
























  

Немає коментарів:

Дописати коментар