четвер, 30 листопада 2017 р.

Поглиблене вивчення англійської мови

          Згідно плану роботи Навчально-методичного центру освіти м. Львова,  з метою  якісноїорганізаціїнавчальногопроцесу  у 2017 – 2018 н.р,  розвитку інтересу до іноземних мов та культури іншомовних країн, за сприяння управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради у  СЗШ № 40 м. Львова був впроваджений проект «1+1».
         Метою проекту є створення інноваційного середовища на уроках англійської мови для імплементації 10 ключових компетентностей за сприяння носіїв мови, що сприятиме єдності предметного, процесуального та емоційно-ціннісного компонентів на засадах оволодіння іноземною мовою у контексті міжкультурноїпарадигми, щопередбачаєнавчаннямовинароду, якийнеюспілкується, таознайомленнязйогокультурою.

        Основна ціль проекту полягає у забезпеченні учнів ЗНЗ м. Львова можливістю вільного спілкування з носіями мови на уроках англійської мови, створенні позитивної атмосфери спілкування для подолання мовного барєру та обміну досвідом між волонтером та вчителем англійської мови.
     У нашій школі проект був впроваджений Джуліаною Ло (Juliana Law)(Каліфорнія, США) та вчителями англійської мови Макаренко Анжелікою Володимирівною та Богачик Тетяною Іванівною.
          Спілкування з носієм мови Джуліаною захопило учніві вони охоче брали участь в інтерактивних завданнях, переглядали та обговорювали відео. Відео про хворого хлопця, який, не зважаючи ні на що,цінує кожну хвилинку свого життя,  надихнуло учнів на роздуми про своє майбутне.
       На уроках англійської мови учні 7-А, 8-А,9-А (вч. Макаренко А.В.) та 9-В (вч.Богачик Т.І) класів будували лінію свого життя та з’ясовували, що вони вже зробили, а що тільки планують зробити у майбутньому.

        Цей проект дав очікуваний результат : було створено мотиваційне середовище для учнівської громади через особистий приклад учителів Макаренко А.В. та Богачик Т.І у співпраці з іноземними колегами.


      Учителі англійської мови СЗШ № 40 із задоволенням підтримують поглиблення міжнародного співробітництва у царині новітніх педагогічних технологій та прагнуть підвищення якості викладання іноземніх мов.




Немає коментарів:

Дописати коментар