четвер, 23 листопада 2017 р.

Газета "Лайф" на медіа-фесті

  23 листопада 2017 р. учнівська редакція шкільної газети «Лайф» СЗШ №40 (члени редакції: Черняк Олександра, Грушка Ярина та  вчитель-консультант: Макар О.В.) взяла участь у проведенні ХІ районного медіа-фесту «Інформаційний простір. Учнівські ЗМІ» серед учнівських медійних редакцій загальноосвітніх навчальних закладів Залізничного району, що відбувся у  Центрі дитячої та юнацької творчості Залізничного району м. Львова.
   Члени редакції на розгляд журі представили 22-й випуск газети «Лайф», що є друкованим органом Учнівського самоврядування «Форум». «Лайф» - це шкільне життя – легке, активне й фантастичне. Даний випуск тематичний і присвячений темі «Моє майбутнє - в моїх руках». До газети ввійшли статті, присвячені здоровому способу життя, боротьбі за чистоту навколишнього середовища, тобто про все те, що впливає на майбутнє підростаючого покоління. Учні, що займаються спортом, мають цікаві захоплення даються поради іншим, також в газеті звучить заклик до відповідального ставлення до свого здоров’я та оточуючого середовища.

   В результаті представлення шкільних друкованих видань газета «Лайф» та її редакція була відзначена журі за найкращий дизайн учнівської газети, за що буде нагороджена грамотою.






Немає коментарів:

Дописати коментар