середу, 13 грудня 2017 р.

Гори кличуть нас... Зустріч з мандрівником

13 грудня 2017 року учні СЗШ № 40 мали нагоду зустрітися із завзятим мандрівником, туристом, другом нашої школи  - п. Сергієм Копанським. Під час зустрічі гість розповів дітям багато цікавого про свої захоплюючі подорожі  у  близько 48 країн світу, а особливо наголосив на своєму захопленні –  сходженні на найвищі гірські вершини світу. Розповідь п. Сергій  ілюстрував  чудовими фото, зробленими, як ним самим, так і іншими учасниками подорожей, демонстрував речі, без яких не могло обійтися сходження на стрімкі вершини. Вражаючі гірські пейзажі поставали перед очима слухачів, кожен бажаючий міг уявити і себе  учасником мандрівки на високі небезпечні та неприступні гірські вершини.

Старшокласники вже мали нагоду підніматися з п. Сергієм на найвищу гору Українських Карпат – Говерлу. Цього разу учасники зустрічі, вражені розповіддю гостя про гори, теж виявили бажання навесні здійснити сходження на прекрасну вершину України. Дякуємо п. Сергію за його захоплюючу розповідь, а також сподіваємося на підтримку з його боку у вирішенні  нашого намірення щодо чергового сходження на Говерлу навесні 2018 року.


















1 коментар:

  1. Дякую велике, за запрошення! У Вашій школі завжди було міцне, дружнє, завзяте командне ядро! Із приємністю ходив в гори разом з вчителями і учнями школи і з радістю піду ще не раз!

    ВідповістиВидалити