пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

На прем`єрі "Святкових снів"

22.12.2017 року, в останній день навчання перед зимовими канікулами, учні СЗШ №40 мали можливість  побувати на прем’єрному показі вистави «Святкові сни» у Львівському академічному обласному театрі ляльок. Таку можливість, а одночасно і святковий подарунок люб’язно зробило учням нашої школи керівництво театру з нагоди Дня Св.Миколая.
Вистава про дивовижні передсвяткові пригоди братика та сестрички, Святка та Дзвінки, Різдвяні свята очима дітей, про українські народні традиції, про боротьбу добра і зла. Переглянувши виставу, учні змогли оцінити ставлення братика і сестрички одне до одного, навчитися благородству, взаємодопомозі, співпереживання, любові до ближнього, набратися вміння проявляти мудрість, відвагу, любов у залежності від обставин, що їх чекатимуть у житті.  Вистава супроводжувалась чудовими українськими колядками та щедрівками, що вселили у всіх нас святковий настрій.
Дякуємо акторам за гарну гру, працівникам та керівництву театру за такий чудовий подарунок.

Дорогою до театру учні також відчули передсвятковий настрій, яке дарувало їм наше місто Львів своєю чарівною лісовою красунею-ялинкою, зустріччю зі Св. Миколаєм та сніговичком, людним різдвяним ярмарком. Отож, свята розпочинаються. Веселих всім свят!
 





   
  






  












Немає коментарів:

Дописати коментар